Tutusan Atik Maddeler Otel Kamelyasina Siçradi

Antalya’da bir binanin yanindaki atik maddelerin tutusmasi sonucu alev alan otelin kamelyasi güçlükle söndürüldü. Otel görevlileri bölgedeki çöplerden isyan etti.

Tutusan Atik Maddeler Otel Kamelyasina Siçradi
Yangin, ögle saatlerinde Muratpasa ilçesi Sinan Mahallesi 1255 Sokak’taki bir apartmanin bosluk bölümündeki atik birikintilerinde çikti. Üstü açik yerden alevlerin yükseldigini gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Atik maddelerden yükselen alevler kisa sürede üst taraftaki bir otelin bahçesindeki kamelyaya siçradi. Otel çalisanlari ellerine aldiklari yangin söndürme tüpü ve çesme hortumuyla alevlere müdahale etti. Itfaiyenin zamaninda müdahalesiyle yangin, otele ve diger binalara siçramadan kontrol altina alindi. Otelin bahçesindeki kamelyanin büyük bölümü yangindan zarar gördü.

Otel görevlisi Ayse Atalay, “Otelin içindeydik. Patlama sesi geldi. Bir seyler atildi veya birinin düstügünü zannettim. Disari çiktim alevler gelmis. Bir sey yapamadik. Oradaki çöplerden rahatsiziz, hep bir seyler atiliyor. O kadar otelde can kaybi olabilirdi. Otelin kenari da yandi. Biz de müdahale ettik” dedi.

Kaynak: İHA