Soma'nin Yeni Kültür Merkezi Yükseliyor

Soma Belediyesi tarafindan Kurtulus Mahallesi’nde insasina baslanan kültür merkezi tamamlandiginda Somalilarin yeni bulusma mekani olacak. Içerisinde tiyatro, sinema, konferans salonlari ve kafeteryanin olacagi merkez 3 katli olarak insa edilecek.

Soma'nin Yeni Kültür Merkezi Yükseliyor
Soma Belediyesi, Kurtulus Mahallesi’nde 2 bin 336 metrekarelik alanda kültür merkezi insasina baslandi. 3 katli olarak insa edilecek olan kültür merkezi içerisinde kafeterya, sinema salonlari, tiyatro ve konferans salonu ile konuk sanatçilar için VIP odalar bulunacak. Toplam 3 kattan olusacak olan merkez, özellikle gençler için güzel güzel bir mekan olacak. Isitma ve sogutma sistemlerinin kullanilacagi merkezin her mevsim konforlu bir sekilde vatandaslarin hizmetinde olacak.

Kültür merkezi insasina basladiklarini kaydeden Soma Belediye Baskani Ali Tulup, "Kurtulus Mahallesi’nde insa ettigimiz bu harika kültür merkezi, Soma’nin kültürel ve sanatsal hayatina önemli bir katki saglayacak. Gençlerimiz için güzel bir bulusma noktasi olacak olan merkezimizde, sanati ve kültürü doyasiya yasayacaklari bir ortam olusturduk. Bu mekan, Soma’nin gelecegine yapilan bir yatirim olup, herkesin keyifle vakit geçirecegi bir alan olacak. Soma’nin güzelliklerini daha da zenginlestirmek için çalismalarimiza devam ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA