Korkudan Bayilan Da Var, Altina Kaçiran Da

Izmir’in Konak ilçesinde bulunan korku evinde yasanan ilginç anlar güvenlik kameralarina yansirken, oyuna gelen kimi vatandaslar korkudan bayildi, kimisi ise altina kaçirdi.

Korkudan Bayilan Da Var, Altina Kaçiran Da
Izmir’in Konak ilçesinde bulunan bir korku evi, dis cephesindeki ve içerideki korku dolu figürleri ile görenlerin içini ürpertiyor. Karanlik bir ortamda, zaman zaman ürkütücü ses esliginde oynanan oyunlar, genellikle gençler tarafindan tercih ediliyor. Oyuncularin oyun esnasinda yasadiklari panik veya korku anlarindaki vermis olduklari güldüren tepkileri ise anbean güvenlik kameralarina yansidi.

“Giriste kamera kaydi huzurunda onayini aliyoruz”

Ilçede bulunan bir korku evinin isletmeciligini yapan Çaglar Yildiz, “Oyuna gelen vatandaslara ilk önce hikaye, kurallar ve yapmalari gerekenler hakkinda bilgiler veriyoruz. Içeriye girmeden önce panik atak, kalp rahatsizligi, solunum yetmezligi gibi rahatsizliklari bulunanlarin oyuna girmesini tavsiye etmiyoruz. Giriste kamera kaydi huzurunda onayini aldigimiz müsterilerimizin içeriye girisine müsaade ediyoruz. Her yasa uygun oyunumuz var fakat 12-13-14 yas araligindaki gruplarin ise ailelerinden onay aliyoruz. Onlara da daha çok korku degil de Puzzle tarzi oyunlar yapiyoruz” dedi.



“Bayilanlar oluyor”

Ilk olarak Karsiyaka ilçesinde bu ise basladiklarini ve daha sonra Alsancak’a geldiklerini söyleyen Yildiz, “O kadar çok ilginç olaylar yasadim ki; panik atak geçirenler oldu, ateist olup Allah Allah diyerek korkup kaçanlar, yerde sürünenler, degisik degisik hareketler yapanlar oldu. Bayilanlar oldugu zaman da biz ayiltamiyorsak ambulansi çagiriyoruz. Bu ise ilk basladigim zamanlar böylesi durumlara gülüyordum ama artik alistim” diye konustu.



“3 oyunumuz var”

Oyuna giriste telefonlarin sessiz alindigi veya müsterilerinin izniyle el koyduklari cihazlari isletmede muhafaza ettiklerini kaydeden Yildiz, “Oyundan tedirgin olan veya kararsiz kalan müsterilerimize içeride ne yapacaklarina yönelik bilgiler veriyoruz. 3 oyunumuz var. Oyunu müsterilerimiz seçiyor” diye belirtti.

Kaynak: İHA