Cumhuriyetin 100. Yili IÇEM'de Coskuyla Kutlandi

Anadolu Üniversitesi Isitme Engelli Çocuklar Egitim, Arastirma ve Uygulama Merkezi’nde (IÇEM) Cumhuriyetin 100. yili büyük cosku ve heyecanla kutlandi.

Cumhuriyetin 100. Yili IÇEM'de Coskuyla Kutlandi
Anadolu Üniversitesi Isitme Engelli Çocuklar Egitim, Arastirma ve Uygulama Merkezi’nde (IÇEM) Cumhuriyetin 100. yili büyük cosku ve heyecanla kutlandi. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’in da katilim gösterdigi kutlamada ögrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami çerçevesinde hazirladiklari oratoryo ve siir okuma gösterilerini izleyicilere sundular.

“Cumhuriyet hepimiz için birer onur ve gurur kaynagi”

Törenin açilis konusmasini gerçeklestiren Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal Cumhuriyetimizin 100. yiliyla ilgili olarak sunlari söyledi:

“Cumhuriyetimizin 100. yil kutlamalarina siz degerli ögretmen arkadaslarimla ve kiymetli ögrencilerimizle baslamanin mutlulugu içerisindeyim. 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami coskusu içerisine girdigimiz ilk andan itibaren hepimizi sardi. Bu ülkede yasayan herkes için bu günleri görmek onur ve gurur kaynagidir. Bundan sonraki yüzüncü yillarimiz bugün burada bulunan çocuklarimiza emanettir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dedigi gibi bu vatani yüceltecek olan gelecek nesiller olacaktir. Nice güzel yüzyillarimizin ve kutlamalarimizin olmasini temenni ederim.”

Törende, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kapsaminda düzenlenen siir ve resim yarismasinda derece alan IÇEM ögrencilerine hediyeleri, Prof. Dr. Fuat Erdal ve Prof. Dr. Zerrin Turan tarafindan takdim edildi. IÇEM Müdiresi Prof. Dr. Zerrin Turan, program kapsaminda hazirlanan ögretmenlere ve ögrencilerine emekleri için tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA