AK Partinin 'Mahallede Gezek Var' Etkinligine Yogun Katilim

AK Parti Kütahya Il Baskanligi tarafindan baslatilan ’Mahallede gezek var’ etkinligi Zafertepe, 100. Yil ve Haciazizler mahallesi sakinlerinin katilimi ile Özdilek Dügün Salonunda gerçeklestirildi.

AK Partinin 'Mahallede Gezek Var' Etkinligine Yogun Katilim
Program AK Parti Kütahya Merkez Ilçe Baskani Hamit Çelik, AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Melih Berk Sildir, AK Parti Kütahya Il Kadin Kollari Baskani Esra Özbek Balci’nin konusmasi ile basladi.

Etkinligin finalinde ise katilimcilara AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay hitap etti. AK Partinin halkin partisi oldugunu belirten Önsay, 31 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.

Önsay, "Bugün ’Mahallede gezen var’ programinin 15’ncisi gerçeklestiriyoruz. Bunu böyle devam ettirecegiz. Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan ne diyor bize; ’Her zaman millettin kapisini çalacaksiniz, elini sikacaksiniz, gönlüne gireceksiniz’ diyor. Biz de o yüzden buradayiz. Yarinda burada olacagiz. Biz hizmet için buradayiz. Biz hizmet partisiyiz. Biz hizmet için burada olmaya devam edecegiz. Siz bize destek verdiginiz müddetçe hizmet etmeye devam edecegiz" dedi.

AK Parti Kütahya Il Baskan Yardimcilari Selim Tetik, Nurettin Kaplan Alaattin Inag, Veli Arda ve Ahmet Erdogmus da istirak ettigi program katilimcilara Kütahya’nin yöresel lezzeti olan ’Cimcik’ ikrami ile sona erdi.
Kaynak: İHA