Ögrenciler Israil Saldirilarini Protesto Etti

Düzce Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi öncülügünde, ögrenci topluluklarindan Insan Haklari ve Hürriyetleri, Yeniler, Ahlak ve Maneviyat, TÜGVA, Ilahiyat Farkindalik ve Milli Gençlik Toplulugu Israil’in Filistin’deki saldirilarini kinamak ve toplumsal bilinç uyandirmak için Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleskesi’nde protesto yürüyüsü gerçeklestirdi.

Ögrenciler Israil Saldirilarini Protesto Etti
Düzce Üniversitesi ögrencileri son günlerde Gazze’de yasanan saldirilari kinayarak, yaptiklari dua ile yüce Allah’tan yardim, zafer ve kurtulus diledi. Protesto yürüyüsüne Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve protokol üyeleri de katildi.

Dr. Faruk Özlü, dünyanin gözü önünde insanlarin katledildigine isaret ederek bu saldirilara yüksek sesle karsi çikan tek ülkenin Türkiye olduguna dikkat çekti. Düzce Üniversitesi ögrencilerini hassasiyetleri için tebrik eden Özlü, bir an önce zulmün sona ermesi temennisinde bulundu.

Rektör Nedim Sözbir ise saldirilari kinayarak sehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralilara acil sifalar dileyerek bir an önce bu saldirilarin durmasi dileklerini iletti.
Kaynak: İHA