Eller Semaya Filistin Için Açildi

Çorum Belediyesi’nin kadinlara özel düzenledigi ’’Filistin için Dua Vakti’’ programi Buhara Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapildi. Programda Kuran-i Kerim tilaveti okundu, Filistin için dualar edildi.

Eller Semaya Filistin Için Açildi
Çorum Belediyesi Kadin Kültür Merkezi kursiyerleri, Israil’in zulmü altindaki Filistin’e dua için bulustu. Kadinlara özel düzenlenene ’’Filistin için Dua Vakti’’ programinda, Kudüs ve Mescid-i Aksa’nin isgalden kurtulmasi, Filistin’de Müslümanlara uygulanan zulmün ve katliamlarin sona ermesi için Kur’an-i Kerim okunarak dualar edildi.

’Filistin için Dua Vakti’ programina, Vali Doç. Dr. Zülkif Dagli’nin esi Nilgün Dagli, Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’in esi Feyza Asgin, Belediye Baskan Yardimcisi Ismail Yagbat’in esi Hacer Yagbat, Baro Baskani Av.Turan Kalipçi’nin esi Eylem Kalipçi, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’in esi Figen Pehlivan ve Çorum Müftüsü Muharrem Biçer’in esi Ülfet Biçer de katildi.

Kur-an’i kerim tilaveti, Kudüs siirleri ve Kudüs konulu sunumla baslayan program, Çorum Müftülügü Il Vaizesi Esra Iscen’in konusmasi ve Kuran Kursu hocasi Feride Oya Hakli’nin yaptigi dua ile sona erdi.
Kaynak: İHA