Trafik Polislerinden Ögrencilere Ve Otobüs Yolcularina Bilgilendirme

Manisa Il Emniyet Müdürlügü, Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan ögrencilere yönelik temel trafik egitimi verilirken sehirler arasi yolculara da emniyet kemeri takmanin hayat kurtarici önemi anlatildi.

Trafik Polislerinden Ögrencilere Ve Otobüs Yolcularina Bilgilendirme
Manisa Il Emniyet Müdürlügü, Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri egitim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Cemal Ergün Ilkokulunu ziyaret eden ekipler ögrenim gören 35 ögrenciye temel trafik egitimi ile emniyet kemeri takmanin önemi anlatildi. Yaya geçitleri ile ilgili kurallar hakkinda bilgilendirici egitim veren ekipler ögrencilere kalemlik hediye ederek onlari mutlu etti.

Öte yandan Manisa Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri Manisa Sehirler Arasi Otobüs Terminalinde seyahat eden yolculara ve araç sürücülerine "Kemerini Tak Yola Güvenle Bak" temasi ile emniyet kemeri takmanin önemi konusunda bilgilendirme yapilarak el brosürü dagitti.

Ekiplerin trafikte yolcu ve sürücülerin daha güvenli ve daha saglikli seyahat etmelerini saglamak amaciyla tedbir ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA