Sehit Murat Yildirim'in Adi Agaçköy Mahallesindeki Parkta Yasayacak

Kütahya Belediyesi’nin yapimini tamamladigi ve Kütahya’da meydana gelen orman yangininda yaralanarak kaldirildigi hastanede sehit düsen Orman Isletme Sefi Murat Yildirim’in adini verdigi park, Agaçköy Mahallesinde hizmete açildi.

Sehit Murat Yildirim'in Adi Agaçköy Mahallesindeki Parkta Yasayacak
Agaçköy Mahallesi’nde yapimi tamamlanan ve orman yangininda yaralanarak kaldirildigi hastanede sehit düsen Orman Isletme Sefi Murat Yildirim’in adinin verildigi park, Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Kütahyali Is Insani Ismet Güral, Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil ve müdürlük çalisanlari, MHP Kütahya Merkez Ilçe Baskani Ayhan Toy, Belediye Baskan Yardimcilari Abdullah Damci, Murat Arik ve Ertugrul Cevahir, Muhtarlar Dernegi Baskani Kadir Mandal, birim müdürleri, Sehit Murat Yildirim’in ailesi ve yakinlari ile çok sayida Kütahyalinin katildigi törenle açildi.

Açilista konusan Baskan Isik, “Hayirli isleri yapmayi nasip eyleyen Rabbim’e sükrederek bu tür programlarda bizleri yalniz birakmayan siz degerli katilimcilarimiza tesekkür ederek sözlerime baslamak istiyorum. Biraz önce sehidimizin emaneti degerli kardesim kiymetli esleri, duygularini bizimle paylasti, az ve öz ama çok içten. Sehidimiz gitmesi gereken yere gitti. Rabbim mekânini bir kez daha cennet eylesin. Adinin yasatilacagi bu topraklarda onun adina saygi duyarak buralarin korunmasi da bizlerin görevi. Agaçköy Mahallesi sakinlerimizin gözü gibi bakacagindan eminiz. Sadece bu park degil, göreve geldigimiz günden bu yana Agaçköy Mahallemizde ve diger mahallelerimizde belediyemize gelen taleplerin önemli bir bölümünü tamamladik. Bu vesileyle bugüne kadar açilisini yapamadigimiz ama bu açilisla beraber mahallemize kazandirdigimiz birçok hizmetin de hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum. Buraya geldigimizde mahallemizin en öncelikli talebinin caminin bulundugu bölgedeki avlunun genisletilmesi, oraya bir gasilhane, tuvalet, altina gençlerimizin kullanabilecegi bir spor odasi, soyunma odalari, dus ve benzeri gibi ihtiyaçlari vardi ama bu is büyük bir isti. Istinat duvarindan oranin imar düzenlemelerini yapana kadar birçok arkadasimizin emek verdigi bir isti. Onlari da tamamladik ve onlarla beraber mahalle içerisindeki yollarin gerek kilit tasi gerekse asfalt islerini yerine getirdik. Geçen yil en önemli ihtiyaçlardan biri olan terfi istasyonunu tamamlayip hizmete açtik. Mahallemiz gerçekten sehrimize yakisan bir mahalleye dönüstü. Hepsi hayirli ve ugurlu olsun, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Rabbim güzel hizmetlerde güzel insanlari bulusturmaya devam eylesin.Hizmeti yapmak yetmiyor, onu korumak ve sürdürülebilir kilmak yani bu hizmetlerin devam etmesini saglamak hepimizin görevi” ifadelerini kullandi.

Sehit Murat Yildirim’in esi Aslihan Kalin Yildirim, emegi geçenlere tesekkür ederek verilen deger ve kiymet için sükranlarini sundu.
Kaynak: İHA