Saçindan Tuttugu Kadini Dakikalarca Sürükledi

DENIZLI – Denizli’de iki kadinin sokak ortasinda alacak verecek tartismasi, bir anda kavgaya dönüstü. Saçindan tutup dakikalarca sürükledigi kisinin kafasini duvara vuran kadinini kimse sakinlestiremedi.

Saçindan Tuttugu Kadini Dakikalarca Sürükledi
Olay, Pamukkale ilçesi Topraklik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kayalik Caddesi’nde aralarinda alacak verecek meselesi oldugu iddia edilen iki kadin yolda karsilasti. Bir süre konusan kadinlar bir anda saç bas kavga etmeye basladi.

Kadinlardan biri, diger kadinin saçindan tutarak dakikalarca oradan oraya sürükleyip, basini duvara vurdu. Kavga seslerini duyan çevredeki esnaf ve vatandaslar, kavga eden kadinlari ayirmaya çalisti. Araya girenlere ragmen tuttugu saçi birakmayan kadin, diger kadini kaldirimda sürüklemeye devam etti. Güçlükle diger kadini birakmasi saglanan kadin, olay yerinden hizlica uzaklasti. Magdur olan kadin, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, sikayetçi olan kadinin ifadesini almak için karakola götürdü.

Iki kadinin sokak ortasindaki saç saça bas basa kavgasi, bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde yolda karsilasan kadinlarin kavga ettigi anlar, vatandaslarin araya girmeye çalistigi, bazi kisilerin ise kavgayi sadece izlemekle yetindigi anlar yer aldi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildigi bildirildi.

Kaynak: İHA