Müge Anli'da Araniyordu 45 Gün Sonra Cesedi Bulundu

Bursa’nin Gemlik ilçesinde 45 gündür kayip olan evli ve 2 çocuk annesi zeytinlikte ölü bulundu. 22 yasindaki genç kadin bir süredir Müge Anli’nin programinda canli yayinda gündeme tasinmisti.

Müge Anli'da Araniyordu 45 Gün Sonra Cesedi Bulundu
Iznik’te yasayan Nevrigül Alan (22), 45 gün önce Gemlik’te babasinin yanina gitmek için evden ayrildi. Çocuklarini almak için babasinin evinden ayrilan kadindan bir daha haber alinamadi. Yakinlari durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler Nevrigül Alan’i bulmak için çalisma baslatti. Ekiplerin arama çalismalari devam ederken Gemlik Umurbey Mahallesi’nde çevredeki bir tarla sahibi tarafindan polise zeytinlikte ceset oldugu ihbari geldi. Bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edilirken, ekipler cesedin 45 gün önce kaybolan Nevrigül Alan’a ait oldugunu belirledi. Genç kadinin cansiz bedeni, Cumhuriyet Savcisi’nin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Savci cesedi agaç dali ile birlikte indirtti

Olay yerinde inceleme yapan Savci, Gemlik Itfaiye Müdürlügünden arama kurtarma ekibi isteyerek, kadin cesedini zeytin agacinin dalini keserek indirttigi, ip ve agaçta da DNA örnegi incelemesinin yapilacagi ögrenildi.

Öte yandan Nevrigül Alan’in bir süre önce kayip oldugu için canli yayinda Müge Anli’nin programlarina konu oldugu ögrenildi.

Olayla alakali sorusturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA