Medya Basin Federasyonu'ndan Prof. Dr. Karabulut'a Ödül

Medya Basin Federasyonu’nun düzenledigi 5. Geleneksel Medya Ödülleri töreninde Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a ‘Yilin Bilim Insani’ ödülü verildi.

Medya Basin Federasyonu'ndan Prof. Dr. Karabulut'a Ödül
Medya Basin Federasyonu’nun 5. Geleneksel Medya Ödülleri, Ankara’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Medya Basin Federasyonu Yönetim Kurulu ve degerlendirme ekibinin yazili ve görsel medya kuruluslarinin yayinlarini temel alarak gerçeklestirdigi ödül töreninde, gayretli çalismalari, örnek mücadelesi ile basarilara imza atan ve kamuoyunun takdirini kazanmis siyasetçi, bürokrat, televizyon ve sanat dünyasi, is adami ve sivil toplum kuruluslari ödüllendirildi.

Törende bilimsel çalismalarindan dolayi ‘Yilin Bilim Insani’ ödülüne Ankara Yildirim Beyazit Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut layik görüldü.

Ödülünü alan Karabulut, “Medya Basin Federasyonu’nun sahsima layik gördügü, bilimsel çalismalardan dolayi Yilin Bilim Insani ödülünü aldim. Ayni zamanda rahmetli Güldal Aksit bakanimiza atfen esi Malatya Egitim Vakfi Ankara Baskanimiz Haluk Aksit’e de verilen onur ödülünden dolayi duygulandik” dedi.

Konusmasinda Israil’in Filistin’de sivillere yönelik gerçeklestirdigi katliama da tepkisini dile getiren Karabulut, “Israil’in Gazze’de yasattiklari katliam insanlikla bagdasmayan açikça bir soykirimdir. Su anda dünyanin bu saldiriya sessiz kalmasi açikça bir insanlik suçuna, çocuklarin da bulundugu binlerce sivilin katledilmesine göz yummaktir. Filistin’e yapilan bu insanlik disi saldiri biran önce sonlandirilmalidir” diye konustu.

Kaynak: İHA