Baskan Yilmaz Üniversiteli Gençlere Ilham Kaynagi Oldu

Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve Balikesir Üniversitesi isbirliginde binden fazla ögrencinin katilimi ile Start-Up Summit University Girisimcilik Zirvesi düzenlendi. Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, kendi deneyimlerini ve basarilarini ögrencilere aktararak ilham kaynagi oldu.

Baskan Yilmaz Üniversiteli Gençlere Ilham Kaynagi Oldu
Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz ve Balikesir Üniversitesi Rektörü Yücel Ogurlu, program öncesinde ögrencilere kahve dagitarak katilimcilari karsiladi. Etkinlik, Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in girisimcilik hikayesini gençlerle paylasmasiyla basladi.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yilmaz, ayni zamanda bir girisimci olarak, kendi deneyimlerini ve basarilarini ögrencilere aktararak ilham kaynagi oldu. Girisimcilik Zirvesi’nin diger önemli konusmacilari arasinda, CEO Ufuk Batum ve CEO Kaan Gülten yer aldi. Her iki isim de girisimcilik dünyasinda kazandiklari deneyimleri ve sektördeki basari hikayelerini paylasarak gençlere önemli bilgiler verdi. Balikesir Girisimcilik Zirvesi, genç girisimcilerin kendilerini gelistirmeleri ve yeni firsatlari kesfetmeleri için önemli bir platform sundu. Katilimcilar, tecrübeli konusmacilarin deneyimlerinden ilham alarak girisimcilik dünyasina adim atmaya daha fazla motive oldu.
Kaynak: İHA