Kütahya'da 'Beyaz Baston Ve Görme Engelliler Günü'ne Özel Etkinlik Düzenlendi

Kütahya’da, Alti nokta Körler Dernegi Kütahya Subesi tarafindan Beyaz Baston ve Görme Engelliler Günü’ne özel etkinlik düzenlendi. Programa; Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, Kütahya Valisi Musa Isin, Alti nokta Körler Dernegi Genel Baskani Fermani Kurtel ve Alti nokta Körler Dernegi Kütahya Subesi Baskani Ismail Baris, STK Temsilcileri, görme engelli bireyler ve yakinlari katildi. Konusmasina Beyaz Baston ve Görme Engelliler gününü kutlayarak baslayan Baskan Alim Isik, Geçen yil 15 Ekim’de üç dernege üyeler kadar beyaz baston hediye edildigini ve bu yil görme engelli vatandaslara konusan akilli saat hediye edeceklerini söyledi.

Kütahya'da 'Beyaz Baston Ve Görme Engelliler Günü'ne Özel Etkinlik Düzenlendi
Devletin engelli bireylere her geçen gün daha fazla destek olduguna dikkat çeken Vali Musa Isin, "Cumhurbaskanimizin direktifleri, emirleri ve tavsiyeleri dogrultusunda hiçbir engelli kardesimiz yalniz birakilmayacaktir. Her türlü ihtiyacinizi karsilamak bizim görevimizdir. Her ihtiyacinizda yaninizdayiz" dedi.

Programin sonunda görme engelli bireylere beyaz bastonlar ve Kütahya Belediyesi tarafindan görme engelli bireyler için özel tasarlanmis konusan saatler hediye edildi.
Kaynak: İHA