Seyir Halindeki Araç Kursun Yagmuruna Tutuldu Açiklamasi 1 Yarali

Küçükçekmece’de kimligi belirsiz 5 kisi, seyir halindeki otomobilin önünü keserek çapraz atese aldi. Kursun yagmuruna tutulan sürücü bacaklarindan ve karnindan aldigi mermilerle yaralanirken, maskeli 5 kisi geldigi araçlarla olay yerinden kaçti.

Seyir Halindeki Araç Kursun Yagmuruna Tutuldu Açiklamasi 1 Yarali
Olay, dün aksam saatlerinde Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, kimligi belirsiz maskeli 5 kisi araçla, seyir halinde olan Mehmet S. idaresindeki 34 CFK 211 plakali otomobilin önünü kesip ates etmeye basladi.

Sürücü Mehmet S. ise aracin ön kismina yatarak kendini korumaya çalisti. Ancak arkadaki araçtan çikan iki kisi Mehmet S.’yi bacaklarindan ve karnindan olmak üzere 4 yerinden yaraladi. Sokakta bulunan mobilya dükkaninin camina ise 2 kursun isabet etti. Iki araçla gelen 5 maskeli saldirgan olayin ardindan kaçarak uzaklasti. Olay sirasinda çevredeki vatandaslar dükkanlara girerek kendilerini korumaya çalisti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Vatandaslarin ilk müdahaleyi yaptigi yarali Mehmet S., ambulansla Bakirköy Dr. Sadi Konuk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralinin tedavisi sürüyor. Olay yerine gelen polis ekipleri ise parmak izi, delil ve güvenlik kamerasi incelemesi yapti. Yapilan incelemede olay yerinde 32 adet bos kovan bulundu. Incelemenin ardindan polisin saldirganlari yakalama çalismalari sürüyor.

Kursunlarin sesini duyduktan sonra dükkanina saklandigini söyleyen esnaf Fevzi Bayram, “Içerdeydim ses geldi, sesten kafami çikardim, baktim kursunlardan geri kaçtim. Onlar gittikten sonra çocuk yarali, sonra bir arkadas geldi, müdahale ettik. Bacaklarindan yaralandi. 5 kisi geldi, 3 kisi ön taraftan iki kisi arkadan geldi, hepsi silahliydi, hepsi maskeliydi” dedi.

Kaynak: İHA