Konyali Sehidin Ailesine Aci Haber Ulasti

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütü mensuplari tarafindan açilan taciz atisi sonucu sehit olan Konyali Piyade Astsubay Kidemli Çavus Musa Esat Kaya’nin ailesine aci haber ulasti.

Konyali Sehidin Ailesine Aci Haber Ulasti
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütü mensuplari tarafindan açilan taciz atisi sonucu Konyali Piyade Astsubay Kidemli Çavus Musa Esat Kaya sehit oldu. Musa Esat Kaya’nin Konya’nin merkez Selçuklu ilçesinde bulunan ailesine aci haber yetkililer tarafindan verildi.

Aci haberin ardindan sehit evine Türk Bayragi asildi. 3 kardes olan Musa Esat Kaya’nin 3 yil önce evlendigi, 2 yasinda oglu oldugu ögrenildi. Sehit Kaya’nin cenazesi ikindi namazini müteakip Konya Sehitligine defnedilecek.

Öte yandan, Milli Savunma Bakanligindan yapilan açiklamada, "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir üs bölgemize 12 Ekim 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarinca yapilan taciz atisi sonucu Piyade Astsubay Kidemli Çavus Musa Esat Kaya sehit olmustur. Bizleri derin bir aci ve üzüntüye bogan bu olayda hayatini kaybeden aziz sehidimize Allah rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize bassagligi ve sabir dileriz" denildi.
Kaynak: İHA