Yangin Degil, Vatandasin Meraki Sasirtti

Aydin’in Efeler ilçesinde bir evde yangin çikti. Yanginda küçük çapli maddi hasar olusurken, yangini izlemek için bölgeye vatandaslarin akin etmesi sasirtti. Adeta film izler gibi yangini izleyen merakli kalabalik nedeniyle yanginin yasandigi sokakta adim atacak yer kalmadi.

Yangin Degil, Vatandasin Meraki Sasirtti
Yangin, aksam saat 21.30 siralarinda Zafer Mahallesi 13 sokak üzerindeki bir ögrenci evinde çikti. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan bir apartmanin 4. katindan dumanlarin yükseldigini görenler, durumu 112 Acil Servis’e bildirerek yardim istedi. Kisa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri merdivenli araçla yangina müdahale etti.

Sokaga akin ettiler

Bu sirada yangin oldugunu duyan merakli kalabalik sokaga akin etti. Bazi kisiler motosikleti ile bazilari ise don atlet sokaga inip yangini izlemeye basladi.

Merakli kalabalik nedeniyle ekiplerin çalismasi zorlasirken, yangin ekiplerin çalismalari sonucu apartmandaki diger katlara siçramadan söndürüldü.

Yangini duyup izlemeye geldiklerini belirten vatandaslar, ekipler çalismasini tamamladiktan sonra evlerine çekildi. Henüz çikis sebebi belirlenemeyen yanginla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA