Teröristler Veterineri Arkasindan Ates Ederek Öldürmüs

Ankara’da terör saldirisi girisiminde bulunan teröristlerin Kayseri’de aracini gasp edip öldürdükleri veterinerin amcasi, "Sabah Ankara’da bir patlama oldugunu, patlamada kullanilan aracin çocuga ait oldugunu ögrendik. Onlar, ne zaman geldiler de burada çocugun yolunu çevirdiler, çocugu katlettiler muamma" dedi.

Teröristler Veterineri Arkasindan Ates Ederek Öldürmüs
Ankara’da sabah saatlerinde Içisleri Bakanligi yakinlarinda meydana gelen bombali saldiri girisiminde teröristlerden biri kendini patlatirken, biri etkisiz hale getirilmis, 2 polis de hafif sekilde yaralanmisti. Teröristlerin olay yerine geldigi aracin Kayseri’nin Develi ilçesinde yasayan veteriner Mikail Bozlagan’a ait oldugu, Bozlagan’in gece saatlerinde silahla vurularak öldürülüp aracinin gasp edildigi ögrenildi.

"Ensesinden silahla ates etmisler ve araci alip yok olmuslar"

Veterinerin amcasi Bahri Bozlagan, "Dün saat 21.00 siralarinda çocuga ulasamiyorlar. Saat 22.00 siralarinda gelen bagirtilarla buradan çiktik. Köyümüzü 1,5 kilometre mesafe geçince babasinin aracini yolun ortasinda buldum. Asagi indim, çocuk babasinin kucaginda, babasi feryat ediyor. Hemen çocugu aldik yola çiktik, sonra ambulansa teslim ettik. Çocugun kafasini kucagima aldim, her tarafim kan oldu. Çocuk kafasinin arkasindan almis darbeyi. Ensesinden silahla ates etmisler ve araci alip yok olmuslar. Her tarafta araci aradik. Köyün giris ve çikislarinin kamera görüntülerine baktik. Aracin bu tarafa geldigi görülüyor, baska görünmüyor. En sonunda sabah Ankara’da bir patlama oldugunu, patlamada kullanilan aracin çocuga ait oldugunu ögrendik. Onlar, ne zaman geldiler de burada çocugun yolunu çevirdiler, çocugu katlettiler muamma" dedi.

Mikail Bozlagan’in yarin Develi ilçesinde topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA