Kafede Oturan Genci Küfrettigi Için Sirtindan Vurmus

Adana’da husumetlisi olan sahsi sirtindan tabancayla vurup yaralayan genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gencin ifadesinde, “Tartismamizda bana küfretti” dedigi ögrenildi.

Kafede Oturan Genci Küfrettigi Için Sirtindan Vurmus
Edinilen bilgiye göre olay, Cuma günü saat 19.30 siralarinda merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvari’ndaki bir kafede meydana geldi. Iddiaya göre, arkadaslariyla kafede oturan Oguz Efe, içeri giren Ismet Tulukçu tarafindan sirtindan tabancayla vuruldu.

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Sirtina birden fazla mermi isabet eden Efe, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Tulukçu ise Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan kisa sürede yakalanip gözaltina alindi.

Dehset anlari güvenlik kamerasinda

Saldiri ani, kafenin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, süphelinin içeriye girdigi, ardindan belinden çikardigi tabanca ile Oguz Efe’yi sirtindan pes pese vurdugu, kafedekilerin ise panikle etrafa kaçistigi görüldü.



"Küfrettigi için vurdum"

Gözaltina alinan Ismet Tulukçu’nun ifadesinde, “Daha önce bir tartismamiz oldu. O tartismada bana küfretti” dedigi ögrenildi. Tulukçu, çikarildigi nöbetçi hakimlikçe tutuklandi.

Öte yandan, yarali Oguz Efe’nin saglik durumunun iyiye gittigi ve hastanedeki tedavisinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA