Çomakli; 'Üniversitemiz 66 Yillik Köklü Bir Çinar'

Atatürk Üniversitesi Senatosu ve Yönetim Kurulu, yeni akademik dönem baslamadan önceki son toplantisini gerçeklestirdi.

Çomakli; 'Üniversitemiz 66 Yillik Köklü Bir Çinar'
Yenilenerek daha da modern bir görünüme kavusan Senato Salonunda gerçeklesen toplanti; Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli baskanliginda, Senato ve Yönetim Kurulu üyelerinin katilimiyla basladi.

Gündem maddelerinin ele alindigi ve yapilmasi planlanan çalismalarin degerlendirildigi toplanti, yeni akademik dönem için yapilan hazirliklarin ele alinmasiyla devam etti.

Kökleri derinlere ulasan, ülkemizin bilim çinari olan Atatürk Üniversitesinin 66 yildir oldugu gibi bugün de çok daha güçlü yarinlara ulasma umudu ve azmiyle ilerlemeye devam ettigini belirten Rektör Çomakli: “700 bine yaklasan mezun sayimiz ile dünya üniversitesi olma yolunda emin adimlarla ilerleyen üniversitemiz, Arastirma Üniversitesi apoleti ile yeni döneme merhaba diyor. Verdigi kaliteli egitimi Yüksekögretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafindan tescil altina alinan, çagin gerekliligine uygun bir sekilde dizayn edilen birimleri, sosyal, sanatsal ve sportif imkanlari ile ögrencilerine hizmet veren üniversitemiz, yeni bir döneme daha baslamanin heyecani ve gururunu yasiyor. Bu duygularla; yeni dönem öncesi, yenilenen Senato Salonumuzda gerçeklestirdigimiz toplantimizin hayirlara vesile olmasini diliyor, tüm üniversite ailemize basarilarla dolu bir akademik yil temenni ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA