Çildir Belediyesi Ile Sahibey Belediyesi Kardes Oldu

Gaziantep Sahinbey Belediyesi ile Çildir Belediyesi arasinda kardes belediye protokolü imzalandi.

Çildir Belediyesi Ile Sahibey Belediyesi Kardes Oldu
Gaziantep Sahinbey Belediyesi ile Ardahan Çildir Belediyesi arasinda Çildir’in altyapisinin iyilestirilmesi amaci ile hazirlanan ve 3 milyon TL destek içeren kardes belediye protokolü, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in nezaretinde düzenlenen tören ile imzalandi. Imza törenine, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu ve beraberindeki heyet ile Çildir Belediye Baskani Kemal Yakup Azizoglu ve Çildir Kaymakami Muhammed Enes Ipek katildi.

Imzalanan kardes belediye protokolünün ardindan konusan Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, “Bugün imzaladigimiz protokol ile Sahinbey Belediyemizin Çildir ilçemizin alt yapisiyla alakali 3 milyon TL destegi söz konusu olacak. Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu, oradaki görevimde bir yil süre ile mesai yürüttügümüz, basarili belediyecilik örnegi veren, sanattan spora, bölgenin kalkinmasindan egitime kadar her anlamda örnek bir belediyecilik anlayisina sahip bir belediye baskani. Bugünde kardeslik hukuku çerçevesinde Çildir Belediyesine destek amaciyla buradalar. Sahinbey Belediye Baskanimiza ilimiz adina, Çildir ilçemiz adina ve bölgemiz adina tesekkür ediyorum” dedi.

Hayirli olsun temennilerinin yapildigi törenin ardindan 3 milyon TL destek içeren protokoller; Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in nezaretinde, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu ve Çildir Belediye Baskani Yakup Azizoglu arasinda imzalandi.
Kaynak: İHA