Bursaspor Kulübü, Akaryakit Istasyonu Için Satis Duyurusunda Bulundu

Bursaspor Kulübü, kendisine ait olan akaryakit istasyonu ve 10 adet bagimsiz bölümden olusan isyerleri için yazili teklif toplama karari aldi. Yesil-beyazlilar, satis duyurusunu resmi internet sitesinden duyurdu.

Bursaspor Kulübü’nün, ‘Bursaspor Kulübü Dernegi Tasinmaz Satis Duyurusu’ basligiyla geçtigi açiklama su sekilde:

“Kulübümüze ait Bursa Ili, Osmangazi Ilçesi, Soganli mahallesi, 3338 Ada 3 parselde bulunan Akaryakit istasyonu ve 10 adet bagimsiz bölümden olusan Isyerlerinin satisi için yazili teklif toplanacaktir. Teklif tarihleri bugünden (08.01.2023) geçerli olup 12.01.2023 Persembe günü mesai bitiminde sona erecektir.”

Asgari teklif 93 milyon 964 bin 465 TL olacak

Duyuru su sekilde devam etti: “Bursa 4. Icra Dairesi’nden aldigimiz rizaen satis yetkisi ile satis Bursaspor Kulübü tarafindan gerçeklestirilecek olup; Teklifler sonucu, en yüksek teklif ile almaya hak kazananin açiklandigi tarihten itibaren ödemeler Bursa 4. Icra Dairesi hesaplarina nakit olarak en geç 2 is günü içinde yatirilacaktir. Tasinmazlarin Satis tespit bedelleri Bursa 4. Icra Dairesi tarafindan belirlenmis olup, asgari satis bedeli Icra Iflas Kanunu 111/a maddesi uyarinca: 93 milyon 964 bin 495 TL tespit edilen tutarin altinda sunulan teklifler dikkate alinmayacaktir.”

Son sözü Bursaspor Kulübü söyleyecek

Bursaspor Kulübü’nden yapilan açiklamanin son bölümde ise, “Teklif vereceklerin, kendi tekliflerinin %10’u kadar teminati teklif ile beraber nakit veya blokeli çek olarak sunmalari gerekmektedir. Kazanan kisi veya sirketin vazgeçmesi halinde yatirilan teminat Bursaspor hesaplarina bagis olarak irat kaydedilir. Teklifi sunanlar, teklif teslim asamasinda yer görme belgesini ve aydinlatma metnini imzali ve/ veya kaseli olarak teslim etmeleri gerekmektedir. Almaya hak kazanamayan kisi veya kurumlarin sunduklari teminat bedelleri, kazananin açiklandigi ertesi gün, sahiplerine elden teslim edilecektir. Teklifler Bursaspor Kulübü Temsil yetkilisi Avukat Merve Kübra Durmaz’a bizzat veya temsile yetkili kisiler tarafindan (Temsile yetkili olduguna dair evraklar ile birlikte) elden teslim edilecektir. Rizan satis yetkisi Bursaspor Kulübü’ne ait olup; rizaen satisin onaylanip onaylanmamasi süreci Bursaspor Kulübü’ne aittir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA