Bakan Kasapoglu Kirikkaleli Gençlere Müjdeyi Verdi Açiklamasi 'Spor Salonunun Insasina Basladik'

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun bulundugu Sarikamis Ekspresi, Kirikkale’deki Irmak Istasyonu’nda mola verdi. Burada gençlerle bir araya gelen Kasapoglu, Kirikkale’de spor salonunun insasina basladiklarini belirterek, gençlerin dolu dolu kullanacagi güzel bir salon olacagini söyledi.

Bakan Kasapoglu Kirikkaleli Gençlere Müjdeyi Verdi Açiklamasi 'Spor Salonunun Insasina Basladik'
Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, gençler, sanatçilar ve milli sporcularla beraber Sarikamis Harekati’nin 108. yil dönümü dolayisiyla Kars’ta düzenlenecek programa katilmak üzere Sarikamis Ekspresi treni ile Ankara’dan hareket etti. Kirikkale’nin Yahsihan ilçesindeki Irmak Istasyonu’nda bir süreligine mola veren trenden inen Bakan Kasapoglu’nu, Vali Yardimcisi Mehmet Miraç Topaloglu, Yahsihan Kaymakam Vekili Tunahan Çil, Gençlik ve Spor Il Müdürü Hamza Günes ve çok sayda genç karsiladi. Bakan Kasapoglu, "Gayet güzel bir programa basladik, özellikle Cumhuriyet’imizin 100. yil dönümü vesilesiyle bu sene dedik ki; Dogu Ekspres ile gidelim, gençlerle beraber olalim" ifadesini kullandi.

Gençlerle sohbet eden Kasapoglu, Kirikkale’de spor salonunun insasina basladiklarini belirterek, gençlerin dolu dolu kullanacagi güzel bir salon olacagini söyledi.

Vali Yardimcisi Topaloglu ve Il Müdürü Günes’ten kentteki spor faaliyetleri hakkinda bilgi alan Kasapoglu, gençlerle hatira fotografi çektirdi. Kasapoglu’nun bulundugu ekspres, Kars Sarikamis’a gitmek üzere istasyondan ayrildi.

Bakan Kasapoglu’nun yaptigi ziyaretten dolayi memnun kaldiklarini belirten Ebubekir Adamcil (20), "Sayin Bakanimiz Mehmet Kasapoglu’na ilimize yaptigi ziyaretten dolayi tesekkür ediyoruz. Ilimize gençlik ve spor üzerine yaptigi yatirimlar için tesekkür ediyoruz. Bakanligi tüm çalisanlarina tesekkür ederiz. Özellikle bu egitimler üzerine Sayin Cumhurbaskanimiza sundugu konusmayi özellikle dinledik. Ekolojik okuryazarlik üzerine yaptigi yatirimlar içinde çok tesekkür ediyoruz. Gençlik spor çalisanlari, gönüllülerimiz ve üyelerimiz, suan gurur içerisindeyiz" dedi.

Ceren Izgüden (22) ise, "Gençlik ve Spor Bakanimiz Sayin Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun ilimize yaptigi ziyaretten dolayi çok memnun kaldim. Kendisiyle hatira fotografi çekindim. Ilimize yaptigi spor faaliyetleri çok önemli. Bunlardan dolayi da çok tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA