Ögrenci Kulüpleri 2022 Yilinda Rekor Sayida Etkinlige Imza Atti

Anadolu Üniversitesi bilim, kültür, sanat, spor ve bunun gibi pek çok alanda faaliyet gösteren ögrenci kulüpleri araciligiyla ögrencilerin sosyallesmelerine katkida bulunuyor. Bu çerçevede Anadolu Üniversitesi Ögrenci Kulüpleri Koordinatörlügü 2022 senesi içerisinde birçok etkinlik ile ögrencileri bir araya getirdi.

Ögrenci Kulüpleri 2022 Yilinda Rekor Sayida Etkinlige Imza Atti
Ögrencilerinin sosyal, kültürel, bilimsel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle kisilik gelisimlerini desteklemek, toplumsal fayda saglamak, akademik gelisimlerine katki sunmak ve ögrenciler arasindaki etkilesimi arttirmak amaciyla faaliyetlerini sürdüren ögrenci kulüpleri 2022 yilinda rekor sayida etkinlige imza atti.

22 kategoride toplam 552 sosyo-kültürel, sportif ve akademik etkinlik gerçeklestirildi

Toplumsal sorunlara çözüm üretmesine, akademik bilgilerini gelistirmelerine, kisisel gelisimlerine ve toplumsal farkindaliginin artmasina katki saglamak amaciyla Ögrenci Kulüpleri Koordinatörlügü 59 kulübü ile etkinlikler düzenledi.

Yil sonunda koordinatörlük tarafindan açiklanan sayisal verilere göre 195 toplanti düzenlendi.

Toplantilari ise 78 egitim ve 56 etkinlik takip etti. Yunus Emre Kampüsü içerisine 63 kez stant kurulurken 47 sefer konferanslarda önemli konular ele alindi. 34 kez Anadolu Üniversitesi ögrencileri kulüpler vasitasiyla düzenlenen gezilerde yeni yerler görme firsati yakaladi.

Farkli ilgi ve sosyal sorumluluk alanlarina yönelik kurulan Anadolu Üniversitesi Ögrenci Kulüpleri Koordinatörlügü tarafindan 2022 yili boyunca seminer, doga yürüyüsü, münazara, film gösterimi, toplanti gibi 22 farkli kategoride 552 etkinlik gerçeklestirildi.

2022 senesini dolu dolu geçiren Anadolu Üniversitesi ögrencileri, 2023 yilinda yine ögrenci kulüpleri ile birçok etkinlikte bir araya gelecek.
Kaynak: İHA