Baskan Sertaslan Açiklamasi 'Genel Baskanimiz Yaptigimiz Projeleri Begendi'

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, Ankara’da CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu makaminda ziyaret etti. Ziyarette agirlikli konu projeler ve üreticiye verilen destekler olurken, Sertaslan, “Genel Baskanimizin yaptigimiz projeleri begeniyle karsilamasi bizler için memnuniyet verici oldu” dedi.

Baskan Sertaslan Açiklamasi 'Genel Baskanimiz Yaptigimiz Projeleri Begendi'
Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, Ankara’da TBMM’yi ziyaret ederek çesitli temaslarda bulundu. Baskan Sertaslan’a 24. Dönem Milletvekili ve Gemtar Yönetim Kurulu Baskani Ilhan Demiröz eslik etti.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan’i TBMM’deki makaminda agirladi. Baskan Sertaslan, Gemlik’te yaptiklari sosyal, kültürel ve yapisal projelerle birlikte üreticiye verdikleri destekler konusunda Kiliçdaroglu’na bilgi verirken “Genel Baskanimizin yaptigimiz projeleri begeniyle karsilamasi bizler için memnuniyet verici oldu. Türkiye’nin en kaliteli sofralik zeytinini daha genis kitlelere ulastirmak için yaptigimiz projenin ilk ürünlerini Genel Baskanimiza takdim ederken, zeytinimizin olusum süreciyle alakali bilgi verdim. Gemlik Belediyesi olarak üreticilere verdigimiz destekleri aktarma firsatimiz oldu. Bursa’nin tek toprak, yaprak ve su analiz laboratuvarinin açilisa hazir oldugunu ve çiftçimizin artik bilimsel tarim yapacagini Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’na aktardim. Bizleri Ankara ziyaretimizde yalniz birakmayan Genel Baskan Yardimcimiz Lale Karabiyik’a, Bursa Milletvekillerimiz Orhan Saribal, NurhayatAltaca Kayisoglu, Erkan Aydin ve Yüksel Özkan’a tesekkür ediyorum” dedi.

Sertaslan, Genel Baskan Kiliçdaroglu’nun ardindan CHP Grup Baskan Vekili Özgür Özel ve IYI Parti Grup Baskani Ismail Tatlioglu’nu makamlarinda ziyaret etti.
Kaynak: İHA