Bagcilar Belediyesi, Emniyete 10 Motosiklet Hibe Etti

Bagcilar Belediyesi, Bagcilar Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne 10 motosiklet hibe etti. Her zaman emniyetin mücadelesinde yaninda olduklarini söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, “Motosikletlerle beraber emniyetin gücüne güç katmis olduk” dedi.

Bagcilar Belediyesi, Emniyete 10 Motosiklet Hibe Etti
Bagcilar Belediyesi, kurulusundan bu yana kamu kurumlarina yönelik hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede Bagcilar Belediyesi, ilçenin huzuru ve güvenligi için 7/24 esasiyla görev yapan Bagcilar Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne 10 motosiklet hibe etti. Motosikletlerin teslim töreninde konusan Bagcilar Kaymakami Abdullah Uçgun, “Daha huzurlu ve yasanilabilir bir Bagcilar için yapilan büyük hizmetlerden bir tanesindeyiz. On motosikletimiz bugün itibariyle kullanima sunulmus olacak. Emniyet güçlerimiz hizli bir sekilde olay yerine ulasabilecek” dedi.



“Emniyetin gücüne güç katmis olduk”

Polisin kutlu mücadelesinin yaninda olduklarini belirten Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir ise “Göreve geldikten sonra emniyet müdürümüzün ricasini degerlendirdik. Hizli bir sekilde reaksiyon göstererek motosikletleri emniyet teskilatimiza kazandirmis olduk. Biz her zaman emniyet teskilatimizla el ele kol kola yürüyoruz. Motosikletlerle beraber emniyetin gücüne güç katmis olduk” diye konustu.

Hareket kabiliyetini artirma açisindan motosikletin önemli bir ihtiyaç oldugunu söyleyen Bagcilar Ilçe Emniyet Müdürü Cemal Ünlü’ de emegi geçenlere tesekkürlerini iletti. Konusmalarin ardindan yunus polisleri, hibe edilen motosikletlerle tur atti.
Kaynak: İHA