Vali Çiçek Açiklamasi 'Kadin Kooperatifleri Kayseri'nin Parlayan Yildizi'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ilçe ziyaretleri çerçevesinde, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ile birlikte Sarioglan ve Akkisla ilçelerini ziyaret etti.

Vali Çiçek Açiklamasi 'Kadin Kooperatifleri Kayseri'nin Parlayan Yildizi'
Ilk olarak Sarioglan ilçesine gelen Vali Gökmen Çiçek’i ilçeye gelisi sirasinda Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Vali Yardimcisi Mehmet Sadik Tunç, Ilçe Kaymakami Fatih Güner, Ilçe Belediye Baskani Bekir Ayyildirim ve ilçe protokolü karsiladi. Göreve geldigi günden bugüne kadar Kayseri’de turizme vermis oldugu katkilarin yani sira, kadin kooperatiflerine de ayri bir önem veren Gökmen Çiçek’in, Sarioglan ilçesinde de ilk duragi kadin kooperatifi oldu. Kadin Kooperatifinin açilisi Vali Gökmen Çiçek, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Vali Yardimcisi Mehmet Sadik Tunç, ilçe protokolü ve vatandaslarin katilimiyla yapildi. Açilista bir konusma yapan Vali Çiçek; “Kayserimiz, Anadolu’nun ortasinda bir ticaret sehri ve kadin kooperatiflerimiz de ticaret sehri Kayseri’nin parlayan yildizi. Kooperatiflerimizde üreten, emek veren kadinlarimizin her zaman yaninda olacagiz. Emekleri için kendilerine tesekkür ediyorum” diye konustu.

Açilisin ardindan Vali Gökmen Çiçek, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ve beraberindekiler, sirasiyla, Kitap Kafe insaati, Ilçe Kütüphanesi ve Konferans Salonu arsasi, yapimi tamamlanan ilçe stadyumu, Büyüksehir Belediyesi KAYMEK Palas Kadin ve Gençlik Merkezi ve Sarioglan Esnaf ve Sanatkârlar Odasi’ni ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek; Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ile birlikte, Sarioglan Ilçe ziyaretinin ardindan, Akkisla ilçesine ziyarette bulundu. Akkisla Ilçesine gelisi sirasinda Vali Çiçek, Akkisla Kaymakami Salih Kartal, Ilçe Belediye Baskani Ayhan Arslan ve ilçe protokolü tarafindan karsilandi. Vali Çiçek, Büyüksehir Belediye Baskani Büyükkiliç ile birlikte, Akkisla Ilçe Kütüphanesini ziyaret ederek, kütüphane hakkinda ilçe kaymakami Salih Kartal ve Belediye Baskani Ayhan Arslan’dan bilgiler aldi. Kitap okumanin olmazsa olmazlar arasinda oldugunu ifade eden Vali Gökmen Çiçek; “Vatandaslarimizi, gençlerimizi ve ögrencilerimizi kitap okumaya ve kütüphanelerden faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Kütüphane ziyaretinin ardindan Vali Çiçek, Baskan Büyükkiliç ve beraberindekiler, Akkisla ilçesinden ayrildi.
Kaynak: İHA