Polisle Süphelinin Kovalamacasina Katildi, Gelismeleri An Be An Aktardi

Antalya’da bir vatandas, polisle hirsizlik süphelisinin kovalamacasini görüntülemek için isini gücünü birakip kovalamacaya katildi. Olayi bastan sona bindigi araçla takip eden vatandasin o anlari sosyal medyada viral haline geldi. Yaklasik 20 dakika süren kovalamacada süpheli çalinti motosikleti birakip kayiplara karisirken, o anlar vatandas kamerasinin yani sira güvenlik kameralarina da yansidi.

Polisle Süphelinin Kovalamacasina Katildi, Gelismeleri An Be An Aktardi
Polisi alarma geçiren olay Kepez ilçesi Teomanpasa Mahallesi ara sokaklarinda ögle saatlerinde yasandi. Polisi fark edip kaçan plakasiz motosikleti kullanan süphelinin pesine çok sayida ekip takildi. Yasanan kovalamacaya motorize ekipler de destek verdi. Ara sokaklara giren süpheli, yaklasik 20 dakikalik kovalamacinin ardindan motosikleti birakarak yaya olarak kaçti. Polis, motosikletin çalinti oldugunu tespit ederken, kaçan süpheliyi bulmak için de arama çalismasi baslatti.

"Bas abi bas"

Öte yandan kovalamacaya denk gelen bir vatandas, o anlari kaydetmek için isini gücünü birakip takibe basladi.

Yanindaki bir kisinin kullandigi araçla takibi sürdüren vatandas, o anlari bastan sona kadar cep telefonuyla çekip süphelinin motosikleti birakip kaçtigi yere kadar takip etti. “100 CC motosikletle ortaligi ayaga kaldirdi. Suan amansiz bir takip var. Polisler yarim saattir kovaliyor. Bas abi bas. Süpheli durduruldu galiba, yakalanmis abi, geçmis olsun” sözlerini sarf eden vatandasin görüntüleri kisa sürede sosyal medyada viral oldu.

Polis ile süpheli arasindaki kovalamaca anlari bir isyerinin güvenlik kamerasina da yansidi.
Kaynak: İHA