(Özel) Polisi Görünce Kazayi Göze Alip Böyle Kaçti...

Bursa’da trafik kontrolünde çok ilginç anlar yasadi. Bir otomobil sürücüsü, trafik polisini görünce kazayi göze alip ekipler önünü kesmesine ragmen geri manevra yaparak kaçti. Kaza ani kameraya yansidi. Alkollü bir sürücü ise cihaza üflememek için direndi. Baska bir sürücü ise aracinin eksiginin oldugu bile bile trafige çikti. Basin mensubunu karsisinda gören araç sahibi “Vallahi dogradilar” diye çekicinin üzerinde bagirdi.

(Özel) Polisi Görünce Kazayi Göze Alip Böyle Kaçti...
Merkez Osmangazi ilçesinde uygulama noktasi kuran Bursa Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri, alkollü sürücülerin kabusu oldu. Hem kendi, hem de vatandaslarin canini hiçe sayarak trafige çikan kisiler ceza yememek için polis ekiplerine dakikalarca direndi.

Trafik kontrolüne takilmak istemeyen bir sürücü ise ekipler araçla önünü kesmesine ragmen geri manevra yaparken kazaya karisti. Ne aracinda olusan hasara ne de polisin ‘dur’ ihtarina uymayip kaçmaya devam eden araç sahibi 14 bin lira para cezasi kesildi.

Diger bir sürücü ise aracinin eksigi olmasini bildigi halde trafige çikti. Ekiplere yakalanan sürücü, basin mensubunu karsisinda görünce çekicinin üzerine çikarak “Vallahi dogradilar” diye isyan etti.

Cihaza üflememek için ekipleri ugrastiran bir sürücü ise 96 promil alkollü çikti. O anlar kameraya saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA