Kartal'da Anne Ve 2 Kizi Evde Ölü Bulundu

Kartal’da kendisinden haber alamayan yakinlarinin ihbari üzerine bir kadinin yasadigi eve polis ekipleri çilingir yardimiyla girdi. Ekipler, evde 40 yasindaki kadin ile iki çocugunun cansiz bedenini buldu. Sahislarin dogal gaz zehirlenmesi nedeniyle hayatlarini kaybettikleri süphesi üzerinde duruluyor.

Kartal'da Anne Ve 2 Kizi Evde Ölü Bulundu
Olay, Kartal Atalar Mahallesi’nde bulunan 5 katli binanin giris katindaki dairede yasandi. Iddiaya göre, yakinlari Melek Dönmez’e (40) bir süre ulasamayinca polise ihbarda bulundu. Polis, çilingir yardimiyla Dönmez’in yasadigi eve girdiginde anne Melek Dönmez, kizlari Havvanur Ergay (11) ve Belinay Ergay’in cansiz bedenlerini buldu. Anne ve kizlarinin cansiz bedenleri yapilan ilk incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere olay yerinden kaldirildi. Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme baslatti. Anne ve kizlarinin ölümünde dogal gaz zehirlenmesi süphesi üzerinde duruluyor. Öte yandan çevrede dogal gaz sizintisi olup olmadigina dair inceleme baslatildi.

Mahallelilerden Mesut Çelik, “Sabah geldigimizde burada polisler vardi. Merak ettik acaba ne oldu diye. Sonradan duyduk, anne ve iki kiz gazdan zehirlendi diye. Zaten polisler geldikten sonra ortaya çikti. Biz de üzüldük tabii annesini taniyorduk, görüyorduk. En son kizini elinde poset iki tane ekmek aldigini gördüm, evine gidiyordu. Sonra bugün de bu olayi görünce bayagi bir üzüldük. 2 tane kizi vardi. Duydugumuz kadariyla galiba ocakta çaydanligi unutmuslar. Tabii onun büyük bir ihtimalle gaz sizintisi ocagi söndürmüs. Geç saatte olduguna göre kimse fark etmedi. Sabah eski esi gelmisti, buradaydi. Tabii baya üzüldük. Yapacak bir sey yok Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok üzüldük çünkü biliyorduk, görüyorduk kendilerini komsumuzdu. Esim ve annem taniyordu. Annem duyunca evde aglamaya basladi” dedi.

Kaynak: İHA