Edirne'de Kontrolden Çikan Tofas Sahin Mobilya Dükkanina Daldi

Edirne’de direksiyon hakimiyetini kaybeden Tofas Sahin sürücüsü mobilya dükkanina daldi. Facianin esiginden dönülen kazada 2 kisi yaralandi.

Edirne'de Kontrolden Çikan Tofas Sahin Mobilya Dükkanina Daldi


Kaza, Talat Pasa Mahallesi Eski Istanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halinde olan Hayati T. idaresindeki 22 HZ 436 plakali Tofas Sahin model otomobil sürücünün gözünün kararmasiyla direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu mobilya dükkânina girdi. Dükkan sahibi ve personelinin disarda olmasi nedeniyle faciadan dönüldü. Çevredeki vatandaslar ve dükkan çalisanlari büyük panik yasadi. Kazada mobilyaci dükkaninin camlari kirilirken esyalar ise etrafa saçildi. Otomobilde bulunan sürücü Hayati T. ve kizi Begüm T. yaralandi. Komsu esnaflarin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yarali baba kiz ambulansla hastaneye kaldirildi.

Mobilya dükkânin sahibi Halil Gürbüz, herhangi bir can kaybi olmamasinin kendilerini teselli ettiklerini belirterek, “Otomobil sürücüsünün rahatsizligi oldugundan dolayi gözü karardi ve dükkani girdi. Dükkâna otomobilin girmesiyle cam patladi ve maddi hasar olustu” dedi.

Vatandaslardan Hasan Istekli de otomobilin betona çarpmasiyla hizinin kesildigini ve durdugunu ifade etti.

Kaynak: İHA