Dr. Mehmet Erdogan Açiklamasi 'Smile Hair Clinic Yüksek Teknolojili Yeni Binasinda'

Dr. Mehmet Erdogan, ortagi Dr. Gökay Bilgin’le birlikte kurdugu Smile Hair Clinic’i Ümraniye’ye tasidi. Dr. Erdogan, 100’den fazla iyi egitimli personelin çalistigi klinigin faaliyetlerine artik 7 katli, sofistike tasarimli, yüksek teknolojili bir klinik binasinda devam ettigini duyurdu.

Dr. Mehmet Erdogan Açiklamasi 'Smile Hair Clinic Yüksek Teknolojili Yeni Binasinda'
Saç ekimi alaninda dünya çapinda taninan Dr. Mehmet Erdogan’in meslektasi Dr. Gökay Bilgin’le is birligi yaparak kurdugu Smile Hair Clinic, "2018 yilindan bu yana saç ekimi alaninda en çok tercih edilen kliniklerden. Yillarin tecrübesini FUE saç ekimi tekniklerine adapte eden iki doktor, kisa sürede medikal estetik alaninda farklarini ortaya koydu ve Smile Hair Clinic’i saglik turistlerinin de en çok tercih ettigi kliniklerden biri haline getirdi" dedi.



Yüksek teknolojiyle donatilmis yeni bir bina

Dr. Mehmet Erdogan, basarisini ödüllerle de taçlandiran Smile Hair Clinic’in faaliyetlerine artik yeni adresinde devam ettigini duyurdu. Dr. Erdogan, "Klinigimizi Ümraniye’ye tasidik. Artik 7 katli, sofistike tasarimli, yüksek teknolojiyle donatilmis bir binada hizmet veriyoruz. 100ü askin deneyimli personelimizle hastalarimiza üst düzey konforda bir tedavi süreci sunuyoruz" seklinde konustu.



"Saç kaybi psikolojik sorunlari tetikliyor"

2018’den bu yana 10 binden fazla kisiye saç ekimi yaptiklarini dile getiren Dr. Mehmet Erdogan, "Saç kaybi, özgüven kaybina yol açabilen, psikolojik sorunlari tetikleyen bir sorun. Biz saç ekimiyle hastalarimizda yalnizca görsel anlamda degil, psikolojik açidan da iyilik halini hedefliyoruz. Smile Hair Clinic bugüne dek 10 bini askin kisinin bulusma noktasi oldu. Yenilikçi teknolojilerle bu iyilestirme halini sürdürmeye devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA