Devlet Korumasi Altindaki Çocuklar Için 'Ara Tatil Eglence' Programi Düzenlendi

AK Parti Istanbul Il Baskanligi Sosyal Politikalar birimi tarafindan Devlet korumasi altinda olan çocuklar için "Ara Tatil Eglence" programi düzenlendi.

Devlet Korumasi Altindaki Çocuklar Için 'Ara Tatil Eglence' Programi Düzenlendi
Devlet korumasi altindaki çocuklar için AK Parti Istanbul Il Baskanligi Sosyal Politikalar birimi tarafindan Bahçelievler Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde "Ara Tatil Eglence" programi düzenlendi.

Düzenlenen programa AK Parti Istanbul Il Baskan Yardimcisi Sevim Sayim Madak, Bahçelievler Belediye Baskan Yardimcisi Ayhan Kalkan, AK Parti Bahçelievler Ilçe Baskani Fatih Tuna, Egitimci ve Yazar Amine Kabaktepe Ates ve 200’e yakin çocuk katildi.

Hacivat Karagöz gösterisiyle baslayan programda Canbay& Wolker ve Velet isimli sanatçilar sahne aldi. Programa katilan 200’e yakin çocuk, doyasiya eglendi. Program, sanatçilara yapilan çiçek takdimiyle sona buldu.

“Çocuklarimiz gelecegimizin teminati”

Çocuklarin gelecegin teminati olduguna deginen AK Parti Istanbul Il Baskan Yardimcisi Sevim Sayim Madak, “Devlet korumasi altinda olan çocuklarimizla beraber okullarin ara tatile girmesi sebebiyle bizler de ‘Ara Tatil Eglence’ programi düzenleyelim dedik. Bugün burada bu sebeple çocuklarimizla bir aradayiz. Onlarin da sevecegi sanatçilarimizla ve Hacivat Karagöz gösterisiyle birlikte hos bir vakit geçirmelerini sagladik. AK Parti Istanbul Il Baskanligi Sosyal Politikalar birimi olarak biz bu çalismalari yapiyoruz. Farkli alanlara farkli etkinliklerle çocuklarimiza hem vizyon katmak hem farkli bir bakis açici kazandirmak niyetiyle yola çiktik. Daha dün 200 çocugumuzu Tozkoparan müzikaline götürdük. Ondan önce Türk Hava Yollari’nin simülasyonuna götürdük. Çocuklarimiz gelecegimizin teminati. Biz de onlarla birlikte bu programda eglenecegiz insallah” dedi.

Kaynak: İHA