Nazilli'deki Patlamada Tutuklu Sayisi 5'E Yükseldi

Aydin’in Nazilli ilçesinde bir restoranda 7 kisinin hayatini kaybettigi, 5 kisinin de yaralandigi patlama sonrasinda çikan yanginla ilgili gözaltina alinan bir kisi daha tutuklanirken olay ile ilgili tutuklu sayisi 5’e yükseldi.

Nazilli'deki Patlamada Tutuklu Sayisi 5'E Yükseldi
Nazilli ilçesi Altintas Mahallesi Kibris Caddesi’ndeki 7 kisinin ölümü 5 kisinin ise yaralanmasiyla sonuçlanan bir restorandaki patlama ve sonrasinda çikan yanginla ilgili ihmaller zinciri arastirilmaya devam ederken gözaltina alinan süphelilerden biri daha adliyeye sevk edildi. Patlamada yaralanan ve hakkinda gözalti karari verilen tüpü degistiren bayi sahibinin oglu olan süpheli M.G.B., Nazilli Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin tamamlanmasinin ardindan emniyet güçleri tarafindan hastaneden alinarak, Nazilli Adliyesi’ne götürüldü. M.G.B. çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olay ile ilgili tutuklu sayisi da 5’e yükseldi.

Sorusturma çerçevesinde daha önce restoran sahibi L.Y., esi F.Y., tüp bayii sahibi A.B. ve tüpün degisimine yardimci olan H.P. tutuklanmisti.
Kaynak: İHA