Türkiye Yüzyili Gürsu'da Halka Anlatildi

AK Parti Genel Merkezi tarafindan 81 ilde gerçeklestirilen “Sehir Bulusmalari” programiyla halkla paylasilan Türkiye Yüzyili bakisi, Gürsu’da da halka anlatildi.

Türkiye Yüzyili Gürsu'da Halka Anlatildi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik’in katilimiyla, Bursa Merinos AKKM’de gerçeklestirilen tanitim programi ile baslatilan Sehir Bulusmalari çerçevesinde Gürsu’da halkla bulusuldu.

“Sehir Bulusmalari Programi çerçevesinde AK Parti Istanbul Milletvekilimiz Hasan Turan’i ilçemizde agirlamaktan keyif aldik” diyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Milletimizi siyaset ve hizmet anlayisimizin merkezine koyarak hayata geçirdigimiz hizmetlerle insallah hep birlikte Türkiye Yüzyili’na imza atacagiz. Hemsehrilerimizin talepleri çerçevesinde hayata geçirecegimiz projelerimizle gelecegin Türkiye’sini olusturacagiz. Bugün de, ülke olarak Türkiye Yüzyili hedefimizde yolumuza yön verecek fikir ve taleplerini dinlemek için hemsehrilerimizle bulustuk. Milletimizin sahiplenecegi her hizmetin Türkiye’mizin gücüne güç katacagina inancimiz sonsuz. Biz hep birlikte Türkiyeyiz. Insallah, gelecek ülkemizin isigiyla aydinlanacak” dedi.

Gürsu’da yapilan ziyaretlerde, vatandaslar, esnaflar ve sivil toplum kurulusu örgütlerinin temsilcileri ile biraraya gelinip, Türkiye Yüzyili politikalari anlatildi, vatandaslarin ilçeleri ve Bursa için görüs ve önerileri alindi.

Kur’an-i Kerim’e yapilan çirkin saldiri kinandi

Sehir Bulusmalari Gürsu ayaginda Isveç’te Kuran’i Kerim’e yapilan çirkin saldiri da kinandi. Gürsu Merkez Cami önünde bir araya gelen stk ve siyasi parti temsilcileri, Gürsulu vatandaslar, Kuran-i Kerim’e yapilan çirkin saldiriyla Islam alemine yapilan saygisizligi kinayarak, Gürsu’dan dünyaya ve Islam düsmanlarina karsi birlik mesajini haykirdi.
Kaynak: İHA