TEM'de Isçi Servisi Önce Tira Sonra Bariyerlere Çarpti Açiklamasi 4 Yarali

TEM Otoyolu Kocaeli geçisinde yogunlasan trafikte yavaslayamayan isçi servisi önce tira çarpip ardindan bariyerlere saplanarak durabildi. Isçi servisindeki 4 yaraliyi itfaiye ekipleri kirilan ön camdan çikardi. Servisin çarptigi tir ise önündeki araçlara çarpinca ayni bölgede zincirleme kaza meydana geldi.

TEM'de Isçi Servisi Önce Tira Sonra Bariyerlere Çarpti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, TEM Otoyolu Izmit geçisi Kapantepe Viyadügü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yogunlasan trafikten dolayi yolda araçlar yavaslamak zorunda kaldi. O.Y. idaresindeki 41 P 3796 plakali Temsa marka isçi servisi yagmurun da etkisiyle yavaslayamayarak 34 CER 763 plakali Mercedes marka tira çarpti. Çarpmanin etkisiyle isçi servisi savrulup yolun sagindaki bariyerlere çarparak durabildi. Isçi servisinin çarptigi tir ise önündeki 41 GCT 299 plakali Kia marka kamyonete, kamyonet ise bir önündeki 41 AHC 496 plakali Mercedes marka tira çarpinca bölgede zincirleme kaza meydana geldi.

Isçi servisindeki 4 kisi yaralandi, yaralilar kirilan ön camdan çikarildi

Kazanin 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, UMKE, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Isçi servisindeki yaralilar tamamen kirilan ön camdan ekiplerin çalismasiyla çikarilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Sürücü O.Y.’nin yani sira yolcu olarak serviste bulunan K.O., T.K. ve O.S. ile birlikte toplam 4 kisi yaralandi. Ambulansa alinan yaralilar çesitli hastanelere sevk edildi. Kazaya karisan 2 tir ve 1 kamyonette ise maddi hasar meydana geldi. Kazadan dolayi TEM Otoyolu Istanbul istikametinde trafik tek seritten verildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA