Mugla TOKI Konutlari Kurasinda Gözyaslarini Tutamadi

Toplu Konut Idaresi Baskanligi’nin (TOKI) Sosyal Konut Projesi çerçevesinde Mugla’da iki gün sürecek 2 bin 600 konutun kura çekimi basladi. Kurada adi çikan Hediye Korkut ise gözyaslarina tutamadi.

Mugla TOKI Konutlari Kurasinda Gözyaslarini Tutamadi
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi ile TOKI ortakligiyla yürütülen ’Ilk evim, ilk is yerim’ projesi çerçevesinde, Mugla’nin Bodrum, Mentese ve Fethiye ilçelerinde yapilacak bin 369 konutun kura çekimi Mentese Spor Salonu’nda yapildi. Heyecanla sonuçlari bekleyen vatandaslar, kuradan isimleri çikinca büyük sevinç yasadi. Köycegiz, Milas, Seydikemer, Kavaklidere ve Yatagan ilçelerine yapilacak olan bin 231 konutun kura çekimi ise yarin yapilacak.

Bugün gerçeklestirilen kurada ise isimlerinin çiktigini gören vatandaslar sevinç gözyasi dökerken, kurada ismini gören ve gözyaslarini tutamayan vatandaslardan Hediye Korkut, “Çok mutluyum. Allah Cumhurbaskanimizdan razi olsun. Sonunda biz de ev sahibi olabilecegiz” dedi.

Isminin çikmasini heyecan içerisinde bekleyen vatandaslardan Mehmet Yaman ise "Çok heyecanliyim beklemeye devam ediyorum nasibimizde varsa olur” ifadesi kullandi.

Engelli kontenjanindan adi çikan Ali Özkaya da, “Ismimin çikacagini beklemiyordum, mutlu oldum. Allah herkese ev sahibi olmayi nasip etsin” diye konustu.

Kaynak: İHA