KUMSMALL'da Çocuklar Doyasiya Eglendi, Büyükler Alisveris Yapti

Sadece Kayseri’nin degil, Türkiye ve Avrupa’nin en büyük karma AVM’si olan KUMSMALL Alisveris Merkezi, kampanyalari ve gerçeklestirdigi etkinliklerle ailelerin tercih noktasi olmaya devam ediyor. Çocuklar, CrocusPark ve Dinomania’da doyasiya eglenirken büyükler de Mobilya Festivali çerçevesindeki indirimleri takip ederek alisveris yapiyorlar.

KUMSMALL'da Çocuklar Doyasiya Eglendi, Büyükler Alisveris Yapti


KUMSMALL AVM, özellikle hafta sonu sadece Kayseri’den degil çevre illerden de ziyaretçileri agirliyor. Genis koridorlari, ferah ve huzurlu ortami, mobilya ve dekorasyonda hiçbir yerde bulunamayacak seçenekleri, modanin ünlü markalari, yeme-içme ve eglence mekanlariyla tercih noktasi haline KUMSMALL AVM, hafta sonu yine hareketliydi. Türkiye’nin en büyük kapali oyun parklarindan olan CrocusPark onlarca oyun ünitesiyle çocuklarin ilgi odagi olmaya devam etti. Yaklasik 5 bin metrekareye kurulu CrocusPark’in heyecan verici oyun ünitelerinin yani sira dinozorlar dünyasini Kayseri’ye tasiyan Dinomania etkinligi de KUMSMALL AVM’nin çocuklara bir baska hediyesi oldu.

Öte yandan, KUMSMALL AVM’de onlarca magazanin indirimli ürünlerle katildigi Mobilya Festivali de devam ediyor. Mobilya ve dekorasyon ürünlerinin yani sira modanin ünlü markalari da farkli kampanyalar gerçeklestiriyor.
Kaynak: İHA