Gazipasa'da 22 Yillik Baskan Üst Üste 8'Inci Kez Yeniden Baskan Seçildi

Gazipasa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2021-2022 Yillari Birlestirilmis Olagan Genel Kurul Toplantisi, kooperatife ait dügün ve Konferans Salonu’nda yapildi. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Bölge Birligi Temsilcilerinin belirlendigi genel kurulda, 22 yildir kooperatif baskanligi yapan ve üst üste 8’inci kez baskan seçilen Yörük Mustafa lakapli Mustafa Sahin, hem rekor kirdi hem güven tazeledi.

Gazipasa'da 22 Yillik Baskan Üst Üste 8'Inci Kez Yeniden Baskan Seçildi
Yeterli saglanmasinin ardindan divan heyeti olusturularak genel kurula geçildi. Genel kurulun divan baskanligini, 6. Bölge Esnaf Kredi ve Kefalet Bölge Birlik Baskani Ahmet Tural yapti. Istiklal Marsi’nin okunup, saygi durusuna durulmasinin ardindan açilis ve yoklama ile baslayan genel kurulda, önemli gündem maddeleri karara baglandi. 2021-2022 yillarina ait yönetim kurulu yillik çalisma raporlari ve denetim kurulu raporlari ile 2021-2022 yillarina ait bilanço ve gelir-gider tablolari okunup, onaylandi. Ardindan denetim ve yönetim kurulu raporlari okunarak kabul edildi. Genel kurulda, 2023 ve 2024 yillari olagan genel kurullarinin birlestirilerek 2025 yilinda yapilmasi hususu görüsülerek kabul edildi. Bakanlikça hazirlanan Örnek Ana Sözlesme Intibaki görüsülerek karara baglandi. 2023-2024 yillik tahmini bütçeleri ayri ayri görüsülerek onaylandi.

Genel Kurul’da Kooperatifin, Pazarci Mahallesi Gemi Yakasi Mevkii’nde arsa payi karsiligi insaat sözlesmesiyle yapilan ve kooperatif adina düsen fasfi ofis olan 8 adet 1+1 bagimsiz bölümlerin satilmasi halinde metrekare fiyatinin 35 bin TL’den az olmamak sarti ile pazarlik veya açik arttirma usulü ile satilmasi ve kooperatif adina düsen vasifla bodrum ve asma katli 1 adet dükkanin metrekare fiyatinin 125 bin TL’den az olmamak sarti ile pazarlik veya açik arttirma usulü ile satilmasi kararlastirildi. Kooperatif adina düsen bagimsiz bölümlerin satilmamasi halinde, ESSAN EKK Organizasyon Emlak Sanayi Ticaret Sirketi tarafindan bagimsiz bölümlerin kiraya verilmesi hususunun görüsülmesi için yönetim kuruluna yetki verildi.

Genel kurulda, gündem maddelerinin görüsülüp onaylanmasinin ardindan seçime geçildi. Gazipasa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Olagan Genel Kurul Toplantisi’na tek aday olarak katilan Baskan Mustafa Sahin, açik oylama sonucunda üst üste 8’inci kez baskan seçilerek güven tazeledi. Baskan Sahin’in yönetiminde; Nihat Mülazimagaoglu, Ibrahim Polat, Bahtiyar Aslan, Ali Ihsan Yilmaz yer alirken, Denetim Kurulu Üyeligi’ne Hasan Tuncer ve Yusuf Kaplan görevlendirildi. Üst Kurul Temsilciligine ise Mustafa Sahin, Nihat Mülazimagaoglu, Bahtiyar Aslan, Ibrahim Polat ve Ali Ihsan Yilmaz seçildi.
Kaynak: İHA