Büyüksehir Ekiplerinin Karla Mücadele Çalismalari Sürüyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri, yüksek kesimlerde etkili olan kar yagisi sebebiyle vatandaslarin magduriyet yasamamasi adina karla mücadele çalismalarini sürdürüyor.

Büyüksehir Ekiplerinin Karla Mücadele Çalismalari Sürüyor


Tüm yurtta etkisini hissettirmeye baslayan soguk havalar ve kar yagisi, Aydin’in yüksek kesimlerinde de etkili oldu. Hava durumunun seyrini an be an takip eden Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri de, kar yagisinin etkili oldugu noktalarda hazir olarak bekleyen is makineleri ile çalismalarini sürdürüyor.

Yollarin kapanmasi ve buzlanmayi önlemek için kar küreme ile tuzlama çalismalarini yogun bir sekilde yapan ekipler, gündelik hayatin ve ulasimin aksamamasini saglayan hizmetlerine Sultanhisar ve Efeler ilçelerinde 7/24 esasina göre devam ediyor.

Karli yollarda yasanabilecek olumsuzluklarin önüne geçebilmek için mücadele ettiklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, sürücülere yola çikarken tedbirli olma çagrisi yaparken, vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Hizli Çözüm Merkezi hattini arayabileceklerini belirtti.

Kaynak: İHA