BILSEM Ögrencileri Bilimsel Bildiri Sundu

Bilecik’te Bilim Sanat Merkezi (BILSEM) ögrencileri bilimsel bildiri sunarak üretkenliklerini gösterdiler.

BILSEM Ögrencileri Bilimsel Bildiri Sundu
Milli Egitim Bakanligi Özel Egitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlügünün destekleriyle, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Milli Egitim Müdürlügü, Sivas BILSEM ve Buruciye BILSEM isbirliginde Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi’nde BILSEM ögrencileri 2. Sosyal Bilimler Ulusal Çocuk Kongresi’nde Bilecik Borsa Istanbul Bilim ve Sanat Merkezinden Danisman Ögretmen Emrah Urhan rehberliginde ögrencisi Nihat Göktug Yilmaz, ‘Dogal afetlere iliskin farkindalik düzeylerinin tespiti’ konulu bildiri sundu.

Bilecik Borsa Istanbul Bilim ve Sanat Merkezi 4’üncü Ulusal Çocuk Arastirmalari Kongresinde Danisman Ögretmen Sedef Çelik rehberliginde ögrencileri Özkan Burak Özer ve Yunusemre Durgut, ‘Hibrit egitim sistemine geçisin ingilizce ögrenimine etkisi üzerine ögrenci görüsleri’ konulu bildiri sundular.

Ögrencilerden Abdullah Uslu da, ‘Ortaokul seviyesinde ögrencilerin ingilizce ögrenmeye yönelik algilari’ konusunda bildiri sundu.

Danisman Ögretmeni Sedef Çelis rehberliginde ögrenci Beyzanur Aydin’in, “Pandemi sürecinde egitimde yasanan dijital degisim ve dönüsümün egitim paydaslari açisindan incelenmesi” konulu makalesi Bilim Armonisi dergisinde yayinlandi. Ögretmenlerin danismanliginda ögrenciler 2023 yilini bir önceki yila göre daha çok bilimsel yayin sözü verdiler.
Kaynak: İHA