Bilecik Belediyesinin Etkinlikleriyle Çocuklarin Yariyil Tatili Keyifli Ve Renkli Geçiyor

Bilecik Belediyesi tarafindan hazirlanan ’Müze Akademi’ etkinlikleriyle, çocuklarin yariyil tatilinin keyifli ve renkli geçmesi saglandi.

Bilecik Belediyesinin Etkinlikleriyle Çocuklarin Yariyil Tatili Keyifli Ve Renkli Geçiyor
Bilecik Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi’nin talimatiyla çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen 10’a yakin aktivite, Müze Akademi tarafindan Bilecik Belediyesi Yasayan Sehir Müzesi’nde gerçeklestirildi.

Çocuklar, uzman egitmenler esliginde bir yandan Bilecik’in tarihi ve kültürel degerlerini ögrenirken, diger yandan düzenlenen etkinliklerle keyifli bir tatil dönemi yasadi.

"Çocuklar Bilecik’in tarihi ve kültürel zenginligini dokunarak ögreniyor"

Hazirlanan yariyil tatili etkinligi dahilinde Yasayan Sehir Müzesi’nde agirlanan çocuklar için sirasiyla; tuval atölyesi, gördüm duydum biliyorum, maskeli balo, 9 bin yil öncesine yolculuk aktivitesi, mandala boyama etkinligi ve ebru sanata etkinlikleri düzenlendi.

Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü Mesut Ünver, düzenlenen etkinlikler ile çocuklarin Bilecik’in tarihi ve kültürel zenginliklerini dokunarak ve görerek ögrendigini kaydetti.

Yasayan Sehir Müzesi’nde tatil disinda da aktivitelerin oldugunu hatirlatan Ünver, aktivitelere katilimin çok yogun oldugunu ve çocuklarin büyük mutluluk yasadigini belirtti.

Kaynak: İHA