Baskan Altinok, Çocuklarla Birlikte Sihirli Orman'da

Ankara Keçiören Belediye Konservatuvari Genç Tiyatro Atölyesi tarafindan sömestirde minik ögrencilere yönelik ücretsiz olarak sahnelenen Sihirli Orman isimli tiyatro oyunu yogun ilgi gördü. Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok’un da izleyiciler arasinda yer aldigi oyunda sevginin önemine dikkat çekildi. Ilçedeki Necip Fazil Kisakürek Tiyatro Salonu’nu tika basa dolduran aileler ve çocuklar oyunu kimi zaman merakli bakislarla kimi zaman ise gülümseyerek keyifle izledi.

Baskan Altinok, Çocuklarla Birlikte Sihirli Orman'da
Oyunun sonunda katilimcilara hitaben konusan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Devletimizin, milletimizin gelecegi sevgili çocuklarimiz için sevgiye dair güzel bir iz birakacak tiyatro oyunumuz sahnelendi. Sevginin gücünün ne kadar önemli oldugunu gördük. Bu oyun saygili olmayi, ahlakli olmayi, milli ve manevi degerlerimize bagli olmayi, yardimlasmayi, dayanismayi, kaynasmayi, birlik olmayi asilamis; merhametli olmak, kötülük yapmamak, iyilik yapmak gibi güzel seyleri ögretmistir insallah sizlere. Görüyorum ki sizler de mesaji almissiniz” dedi.

“Çünkü sizleri çok seviyoruz”

Altinok, Keçiörenli çocuklarin sansli oldugunu vurgulayarak, “Çaliskan olacagiz, tembel olmayacagiz. Spor, sanat ve kültürel faaliyetlerle ilgilenecegiz. Bugünün küçükleri yarinin büyükleridir. Devletimizin ve milletimizin gelecegi çocuklarimiz ve gençlerimizdir. Bu nedenle çok çalismak lazim, birikimli olmak lazim. Kendinizi yarinlara hazirlamaniz lazim. Keçiören’deki çocuklar çok sansli. Tiyatromuzu izlediniz. Teleferige binebilirsiniz. Deniz Dünyasi’na gidebilirsiniz. Buz pateni pistimize gidebilirsiniz. Çocuk lunaparki yaptik sizler için. Çünkü sizleri çok seviyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Altinok konusmasinin sonunda tiyatro oyuncularina ve oyunun sahnelenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA