Usakli Çocuklar Tatili Dolu Dolu Geçiriyor

USAK – Usak Belediyesi’nin yariyil tatilinde ögrencilerin eglenirken ögrenmeleri ve becerilerini gelistirebilmelerini amaciyla düzenledigi 4. Ilim Sanat Çocuk Senligi renkli görüntülerle devam ediyor.

Usakli Çocuklar Tatili Dolu Dolu Geçiriyor


Usak’ta 23 Ocak’ta baslayan etkinliklerin 29 Ocak tarihine kadar sürecegi, resim, drama, seramik masal atölye çalismalari, boyama teknikleri, resim, seramik ve robotik kodlama, ebru sanati gibi etkinlikler yer aliyor. Etkinlikler süresince çocuklarin tatilde eglenebilmeleri için, karnaval oyunlari ilim gösterileri, bilgi yarismalari sihirbaz gösterileri, ikramlar ve hediyeler yer aliyor.

Usak Belediyesi 4. Ilim Sanat Çocuk Senligi çerçevesinde yer alan tüm etkinliklerin Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilecegini belirten Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, “Çocuklar bizim her seyimiz, çocuklar bizim gelecegimiz, çocuklar için Usak Belediyesi olarak yapabilecegimiz ne kadar etkinlik ve faaliyet varsa ara vermeksizin yapmaya devam edecegiz” dedi.



Oyun alanlarindan macera parklarina, sosyal tesislerden çocuk egitim atölyelerine kadar 40’a yakin özel aktivitenin ve alanin yer alacagi büyük bir proje olan Çocuk Sehir, Kalfa Korusu’nda bulunan 123 bin metrekarelik bir alani kapsiyor. Çocuk Sehir sayesinde çocuklar güvenli bir ortamda eglenmenin ve ögrenmenin tadini çikarirken ailelerde dinlenme ve keyifli vakit geçirme olanagi bulacak.

“Çocuk Sehir sadece Usak’in degil bölgenin projesi”

Geçtigimiz aylarda ilk betonu Gençlik ve Spor Bakani Dr. M. Muharrem Kasapoglu tarafindan dökülen Çocuk Sehir projesini de vizyon projelerden biri olarak ifade eden Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin: “Çocuk Sehir projesi bizim çok önem verdigimiz ve üzerine titredigimiz projelerimizden bir tanesidir. Sehrimize deger katacagina inandigimiz ve hayata geçmesi noktasinda hükümetimiz basta olmak üzere, vekillerimiz, il baskanimiz, kurumlarimiz ve sehrimizin önemli yatirimcilarindan TÜPRAG altin madeninin de hayirsever olarak katki verdigi, bütün sehir olarak sahiplendigimiz bir projedir. Çocuklarimiz basta olmak üzere gençlerimize ve ailelerimize keyifli vakit geçirebilecekleri, sosyallesebilecekleri alanlar saglayacagimiz ve sadece Usak’imizin degil bölgenin de cazibe merkezlerinden biri olacak.” dedi.

Kaynak: İHA