Sevindik'teki Yol Ve Kaldirim Çalismalarinda Sona Gelindi

Merkezefendi Belediyesi tarafindan Sevindik Mahallesi’nde yol ve kaldirim çalismalarinin yüzde 75’lik kismi tamamlandi.

Sevindik'teki Yol Ve Kaldirim Çalismalarinda Sona Gelindi


Merkezefendi Belediyesi, ilçe genelindeki yol ve kaldirim çalismalarini sürdürmeye devam ediyor. Sevindik Mahallesi’nde planli bir sekilde ilerleyen çalismalarda Merkezefendi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, mahalledeki çalismalarin yüzde 75’lik kismini tamamladi. Ilçeye modern bir görünüm ve konforlu ulasim saglayacaklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, çalismalarin gerçeklestirildigi bölgede incelemelerde bulundu.

Sevindik Mahallesi’nde ekipler tarafindan su ana kadar 88 bin metrekarelik parke tasi yerlestirmesi, 18 bin metre uzunlugunda bordür tasi yerlestirmesi ve 25 bin metrekarelik sicak asfalt serimi tamamlandi. Yüzde 75’lik kismi tamamlanan Sevindik Mahallesi’ndeki çalismalar kisa sürede tamamlanacak.

Yasam standartlarini ve ulasimda rahatligi artirmak için çalismalara devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, "1 Eylül’de Sevindik Mahallemizde basladigimiz yol ve kaldirim çalismalarimizi 4 ay gibi kisa bir sürede büyük bir kismini tamamladik. Bugün itibariyle vatandaslarimizin yasam standartlarini artirmak için Sevindik Mahallemizde gerçeklestirdigimiz üst yapi çalismalarinin yüzde 75’lik kismini gerçeklestirdik. Çok yakin bir tarihte bütün mahallemizin yol ve kaldirim çalismalarini da tamamlayacagiz. Mahallemize simdiden hayirli ugurlu olsun, daha güzel bir Merkezefendi için çalismalarimiza devam ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA