Germencik Belediyesi Vatandasin Içini Isitti
Germencik Belediyesi, Regaip Kandili vesilesiyle ilçede kurulan semt pazarinda esnaf ve vatandaslara sicak çorba ikram etti. Baskan Öndes, Regaip Kandili’nin tüm insanliga saglik, baris ve huzur getirmesini diledi.

Germencik Belediyesi ekipleri, sabahin erken saatlerinde semt pazarina giderek sicak çorba dagitimi gerçeklestirdi. Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, esnaf ve vatandaslarin kandilini kutlayarak “hayirli isler” dileklerinde bulundu.
Üç aylarin baslangicini müjdeleyen Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutlulugunu yasadiklarini aktaran Baskan Öndes, “Soguk havalarin etkisini göstermeye basladigi bugünlerde ekiplerimizle, sabahin erken saatlerinde sicak çorba ikrami gerçeklestirdik. Bu soguk havalarda esnaf ve vatandaslarimizin bir nebze de olsa içlerini isitmak için çorba ikraminda bulunduk. Regaip Kandili’nin tüm insanliga saglik, baris ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Belediyenin çorba ikramindan dolayi memnuniyetini dile getiren pazarci esnafi ve vatandaslar Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes’e tesekkürlerini iletti.
