Esenyurtlu Çocuklara Spor Dolu Sömestir

Her alanda spora ve sporcuya destek olan Esenyurt Belediyesi, sömestir tatiline giren ögrencilere “Sömestir Senligi” çerçevesinde bütün spor merkezlerinde 29 bransta kurs hizmeti veriyor.

Esenyurtlu Çocuklara Spor Dolu Sömestir
Esenyurt Belediyesi, 2022-2023 egitim ögretim yilinin sömestir tatilinde, ilçedeki ögrencilerin tatillerini daha verimli ve zinde bir biçimde geçirebilmeleri için spor faaliyetlerini yogunlastirdi. “Sömestir Senligi” çerçevesinde belediye bünyesindeki tüm spor merkezleri 7-14 yas arasi çocuklara tatil boyunca 29 spor bransinda hizmet veriyor. Sömestir tatilinde istedikleri branslarda egitim alan çocuklar hem tatillerini bos geçirmiyor hem sosyallesiyor hem de spor dallarina yatkinliklarini kesfediyor.

“Her alani degerlendirmeye çalisiyoruz”

Egitimlerin devam ettigini vurgulayan Esenyurt Belediyesi Masa Tenisi Egitmeni Murtaza Buyruk, “15 gün sürecek olan bu aktivitelere ögrencilerimiz katilim saglamakta ve katilimlari sonucunda ögrencilere basari sertifikasi verilmektedir. Katilim yogunlugu beklenenden daha fazla, belediyemiz malzeme ve tesis konusunda destegini hiç eksik etmiyor. Her alani degerlendirmeye çalisiyoruz. Bu süreçte verdigimiz egitimlerde ögrenciler branslarda asinalik kazaniyorlar, asina olduklari branslara devam edebiliyorlar. Eglenceli bir sekilde aktivitelerimizi sürdürüyoruz” dedi.



“Burada zamanim çok iyi geçiyor”

10 yasindaki Eylül, basarili bir egitim döneminin ardindan sömestir tatilinin güzel geçtigini belirterek, “Burada zamanim çok iyi geçiyor. Arkadaslarimla oyunlar oynuyorum, masa tenisi kursunda atis teknikleri ögreniyorum. Bu kursa basladigimda hiçbir sey bilmiyordum ama su an masa tenisi konusunda çok iyiyim” ifadelerini kullandi. Sömestir Senligi’nde kurs almak isteyen vatandaslar 0212 699 51 55 telefon numarasini arayarak kayit yaptirabilirler.
Kaynak: İHA