Baskan Turan Avci Açiklamasi 'Her Zaman Halkimizin Hizmetindeyiz'

Van’in önde gelen yerel marketlerinden Roka AVM Yönetim Kurulu Baskani Turan Avci, ocak ayinda 2 bin 700 üründe sabit fiyat uygulamasi yaptiklarini ifade ederek, “Her zaman halkimizin hizmetinde olduk, olmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Turan Avci Açiklamasi 'Her Zaman Halkimizin Hizmetindeyiz'
Yillardir gida sektöründe önemli bir yer edinen Roka AVM, 10 subesi ve yaklasik 300’e varan personeliyle Van ve ilçelerine hizmet veriyor. Gerek kalitesi gerekse hizmeti ile vatandaslarin takdirini kazandiklarini belirten Roka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Baskani Turan Avci, halkin teveccühü ile gerek sube anlaminda gerekse istihdam alaninda sayilarinin arttigini belirterek, “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayisiyla yola çikarak, 10 olan sube sayimizi 11’e, yaklasik 300 olan istihdamimizi da 450’ye çikaracagiz” dedi.



"Müsterilerimize en iyi hizmeti veriyoruz"

Roka AVM olarak Van merkezine de tüm ilçelere de hizmet sunduklarini vurgulayan Avci, “Teknolojinin öne çiktigi böyle bir süreçte bizler de ‘Roka Sanal Market’i kurarak hizmeti müsterilerimizin ayagina götürdük. Müsterilerimizden gelen bir telefonla, siparislerini en saglikli ve en hizli sekilde kendilerine ulastirarak daha iyi ve daha kaliteli bir hizmeti sunuyoruz. Bunun yaninda müsterilerimizin sanalda verdikleri siparisleri de, maksimum bir saat içerisinde kendilerine ulastirarak, hizli ve güvenli bir sekilde alisveris yapmalarini saglamis olduk" ifadelerini kullandi.

Ocak ayinda 2 bin 700 kalemde sabit fiyatla Van halkina hizmet verdiklerini ifade eden Avci, "Içinde bulundugumuz ekonomik sikintilar nedeniyle bizler Roka AVM olarak, müsterilerimize hizmetin en iyisini yapmaya çalistik. Halkimizin daha uygun ve kaliteli alisveris yapmalarini saglamak amaciyla 2 bin 700 kalemde sabit fiyat uyguladik. Bu hizmetimiz, halkimiz tarafindan çok büyük ragbet gördü. Ocak ayinda oldugu gibi insallah subat ayinda da bu hizmetimizi devam ettirecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA