Baskan Öztürk'ten Regaib Kandili Kutlama Mesaji

Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk, Regaib Kandili dolayisiyla bir mesaj yayinlayarak, tüm hemsehrilerinin üç aylarini ve Regaib Kandili’ni kutladi.

Baskan Öztürk'ten Regaib Kandili Kutlama Mesaji
Baskan Esat Öztürk mesajinda; “Üç aylarin müjdecisi, Kur’an ayi Ramazan’in habercisi olan Regaib Kandiline kavusmanin mutlulugunu içerisindeyiz. Üç aylar, hasretle yolunu gözledigimiz, gönül hanemize konuk ettigimiz kutlu misafirimizdir. Üç aylar, bizlere açilmis bir firsat kapisidir. Bu gün ve geceleri Rabbimizin rizasini kazanmak için vesile kilalim. Gönül dünyamizi kirleten kin, nefret ve haksizlik gibi kötülüklerden sakinalim. Kulluk ve ibadete, hayir ve hasenata, iyilik ve güzelliklere her zamankinden daha fazla yönelelim. Gönül dünyamizi yeniden imar edelim. Hayatin karmasasi içinde ihmal ettigimiz görev ve sorumluluklarimizi hatirlayalim.

Dualarin kabul oldugu, manevi havasi çok yüksek, yardimlasma ve dayanisma duygularinin en yüksek seviyeye ulastigi bu günlerde; elimizi ve gönlümüzü herkese açmali, kardeslik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberligimizi korumak için çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle, basta hemsehrilerim olmak üzere tüm milletimizin Regaib Kandilini tebrik ediyor, tüm Islam âlemine ve insanliga hayirlar getirmesini Cenabi Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA