Ayvalik Tam Donanimli Bir Kres Ve Konukevi'ne Kavusuyor
Ayvalik Belediyesi 150 Evler Mahallesi’nde kapali ve açik alanlariyla toplam bin 66 metrekare üzerine insa edilecek bir kres ve konukevi projesini hayata geçiriyor.

Çocuklarin fiziksel ve sosyal gelisimleri için her türlü imkânin saglandigi, detayli programlarin hazirlandigi kres çok maksatli tasarlandi. Binanin ilk 2 katinda hizmet verecek kres, çocuklarimizin vasifli egitim alabilecegi ve kaliteli zaman geçirecegi bir merkez olacak.
Projenin kres bölümü toplam 479 metrekare olacak. Ilgili yönetmeliklere uygun sekile göre projelendirilmis olup, 18-36 ay uyku ve oyun odasindan, ayri ayri olmak üzere 3-4 yas, 4-5 yas ve 5-6 yas etkinlik, uyku ve oyun odalarina, yemekhane, revir, açik oyun ve etkinlik alanlarina, ögretmenler odasi ve idari ofis bölümlerine kadar a’dan z’ye her sey düsünüldü.
Belediye Konuk Evi bölümü ise yemek alanlarindan, sosyal alanlara, dinlenme ve toplanma alanlarina kadar her imkana sahip olacak.
Ayvalik’i en güzel hizmetlerle bulusturmaya var gücüyle devam eden Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin;“Belediye Meclisimizce alinan karar ile Ayvalik’imizi tam donanimli bir Kres ve Konuk Evi’ne kavusturacak olmanin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.
